Čeku dedzināšana: dienas APRĪLĪ, kas īpaši piemērotas šim rituālam

Daudzi tic, ka, sadedzinot par pirkumiem saņemtos čekus, nauda atgriezīsies. Ir dažādas tehnikas, lai noteiktu izdevīgāko laiku šī rituāla veikšanai, šoreiz piedāvājam dienas pēc Mēness kalendāra, kas tiek uzskatītas par īpaši piemērotas.

Kad dedzināt čekus?

10.04 pl. 9:12 – 11.04 pl. 9:53
17.04 pl. 17:42 – 18.04 pl. 19:11

“Atstājot savu čeku veikalā, mēs simboliski atstājam arī savu naudu. Nauda ir enerģija, un ar to ir jāapietas smalki. Vācot ikdienas patēriņa preču čekus, mēs tos atbilstoši maģiskajam kalendāram varam dedzināt un palaist, tā teikt “pelnus gaisā” ar domu, ka naudiņa atgriezīsies,” vēsta portāls www.simboli.lv

Čekus labāk krāt atsevišķi somā, somas nodarījumā, nevis makā (maks ir māja naudai, un tur jātur kārtība un tīrība).

Vislabāk čekus dedzināt brīvā dabā (ugunskurs, grils u.c) ar domu, ka naudas enerģija paceļas gaisā un tad atgriežas pie mums. Ja dedzinām iekštelpās, tad pelni pēc tam ir jāizkaisa gaisā. Iemest kurtuvē nav īsti jēgas, jo tad tas var nedarboties.

Tie cilvēki, kas ilgāku laiku čekus ir krājuši un beidzot sadedzinājuši, var vislabāk pārliecināties, cik labi šī maģija strādā. Bet atcerieties – nepietiek ar to, ka mēs kaut ko zinām, vajag to arī darīt!

Pievienot komentāru